Uscător (deshidrator) profesional legume, fructe B.Master

Distribuitor unic!

Uscatorul B.MASTER asigura un proces de uscare intr-un mod complet natural prin ventilarea diverselor produse (legume, fructe, ciuperci, etc) cu aer caldut, temperatura de uscare obisnuita fiind, de regula, 40-45°C si cuprinde toate caracteristicile si facilitatile unui uscator profesional, desi se adreseaza unor productivitati medii. 

Capacitatea de transformare si puterea consumata variaza intre aceste limite in functie de temperatura ambientala din incinta grosimea feliei, gradul de deshidratare urmarit, cantitatea de apa continuta in produsul de uscat si prezenta samburilor, o sarja de uscare putand dura in general intre 12 si 24 de ore, exceptie facand produsele cu pielita groasa.

PRODUS LISTAT PE AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (bdpr.afir.info)

Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.
Contacteaza-ne