Uscătoarele mobile sunt produse în Italia, începând cu anul 1968, şi sunt vândute în toată Europa, inclusiv in Turcia şi Ucraina şi chiar în Statele Unite ale Americii.

Pe lângă experienţa acumulată în timp şi cercetarea continuă pentru îmbunătăţirea calităţii produselor, avem următoarele argumente tehnice, pe care alţi producători nu le au:

Camera de încălzire este căptuşită în interior cu material refractar care menţine temperatura ridicată de ardere în vederea optimizării consumului de carburant, cu mai puţine reziduuri toxice care să contamineze produsul uscat.
Grupul de aspiraţie este montat în amonte faţă de ventilator pentru a lăsa liberă gura de evacuare a acestuia, menţinând la cote maxime randamentul procesului de ventilare.
Uscătoarele noastre mobile sunt dotate cu un malaxor unilateral cu braţe foarte puternice, care permit amestecare produsului de uscat chiar şi în situaţii dificile, favorizând astfel obţinerea unui produs final uscat foarte omogen.
Păstrăm constant raportul dintre capacitatea cilindrului extern şi volumul camerei de expansiune.
Aceasta noua generatie de uscatoare mobile se distinge prin silentiozitate, consum redus, viteza maxima de uscare, proces de uscare omogen pentru orice fel de cereale sau legume.

Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.