Uscarea prin refrigerare se bazează pe instalații de refrigerare care răcesc aerul din interiorul uscătorului, îl deshidratează și apoi aduc la 35-40°C la o umiditate de cca 5-6%. Aerul cald deshidratat se încarcă cu umiditatea din produsul crud, iar ulterior fractia lichida este separata de aerul uscat care este eliminat.
Caracteristici tehnice:
– capacitate/ciclu: cca 800 – 900 kg alimente solide la încărcare maximă (feliile se pot aşeza în tăviţe, dispuse pe 2 până la 6 rânduri separate prin 5 grilaje din plastic alimentar special) şi în funcţie de tipul de produs de deshidratat;
– volum util: 4mc
– capacitate mare de extracţie a lichidului din produsul proaspăt: cca cca 35 l/h; cca 750 l în 24 h;
– 1 bc unitate frigorifică dimensiuni exterioare: 1.000mm (lățime) x 2.100mm (adâncime) x 2.010mm (înălțime).
– 1 bc camera de deshidratare cu dimensiuni: 1.980mm (lățime) x 1.950mm (adâncime) x 1.910mm (înălțime).
– temperatura minimă de deshidratare aer: -20 +15°C.
– alimentare trifazică putere electrică maximă absorbită: 15 kW/h, putere electrică medie absorbită: 12.5kW/h;
Dotări:
– cameră internă realizată din inox, baterie refrigerare din cupru;
– comenzi cu PLC si monitor touch screen Siemens
– un set de 153 buc tăvi din plastic agreat alimentar cu dimensiunile 600x400x70mm, care pot fi umplute complet și cinci seturi a câte 153 buc grilaje din plastic agreat alimentar pentru suprapunere produs în tăvi pe patru rânduri
Recenzii
Nu există recenzii până acum.